Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανδριόπουλος: «Το 2022/23 στην ”Αγια-Σοφιά” η ΑΕΚ, στόχος από το πρώτο ματς»

Ανδριόπουλος: «Το 2022/23 στην ”Αγια-Σοφιά” η ΑΕΚ, στόχος από το πρώτο ματς»

Τη βεβαιότητα πως η επόμενη σεζόν θα βρει την ΑΕΚ στο νέο της γήπεδο εξέφρασε ο πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγια-Σοφιάς», Δημήτρης Ανδριόπουλος, σε συνέντευξή του στο Open. Τόνισε πως δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο στο δρόμο για την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου και στόχος είναι να παίζει η «Ένωση» από το πρώτο ματς της περιόδου 2022/23 στο νέο της «παλάτι».

«Είχα στο νου μου ότι δεν πρόκειται να γίνει γρηγορότερα από πέντε χρόνια, αλλά ούτε εγώ είχα φανταστεί ότι θα παραδοθεί τον Ιούλιο, τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο και θα έκανε 10 χρόνια η ολοκλήρωσή του! Τη σεζόν 2022-23 η ομάδα θα κάνει τα παιχνίδια της εδώ. Η προσπάθεια γίνεται ώστε να γίνει και το πρώτο ματς της σεζόν εδώ. Είμαστε στο κρίσιμο 8μηνο», τόνισε.

«Πρώτη φορά με βεβαιότητα σας λέω ότι δεν υπάρχει τώρα κανένα εμπόδιο και εκκρεμότητα. Μένει να γίνει ο μηχανισμός του γηπέδου, ο χλοοτάπητας που θα μπει τελευταίος και τα περιβάλλοντα έργα. Θα γίνουν τεστ event, αλλά και 1-2 φιλικά παιχνίδια. Δεν πέρασε ποτέ από το νου μας, όσο κι αν κουραστήκαμε, ότι δε θα ολοκληρωθεί», πρόσθεσε.

«Θα είναι ένα γήπεδο κόσμημα, χωρίς δανεισμό και υποχρεώσεις. Το τελικό γήπεδο θα είναι μοναδικό στην ακουστική του. Φανταστείτε 31.000 άτομα… Το γήπεδο θα πιστοποιηθεί με 4 αστέρια απ’ την UEFA και FIFA θα είναι ικανό για τελικούς ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Ολοκληρώνεται το έργο της υπογειοποίησης. Το θεωρώ ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία του συνολικού έργου. Εκτός ότι δημιούργησε μία πλατεία 10 στρέμματα, θα υπάρχουν συνθήκες ευρωπαϊκές. Οι πιο μοντέρνες συνθήκες εργασίας για όλους», κατέληξε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*