Home / Άλλα Σπόρ / Αναχώρησε για το όνειρο ο Απόλλων Σμύρνης

Αναχώρησε για το όνειρο ο Απόλλων Σμύρνης

Το ερχόμενο Σάββατο, ο Απόλλων Σμύρνης αντιμετωπίζει στον δεύτερο τελικό του Challenger Cup πόλο ανδρών την Τεράσα στη ρεβάνς του υπέρ του 12-11 του πρώτου ματς στο Σεράφειο και το κλίμα στην αναχώρηση από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» την Πέμπτη με προορισμό τη Βαρκελώνη ήταν εξαιρετικό.

Την αποστολή της «ελαφράς ταξιαρχίας» αποτελούν ο προπονητής, Νίκος Δεληγιάννης, ο βοηθός προπονητή, Δημήτρης Μιτελούδης, οι αθλητές Στέφανος Γαλανόπουλος, Αλέξανδρος Αλαμάνος, Νίκολα Μπογκντάνοβιτς, Κωνσταντίνος Μόκκας, Άγγελος Γωνιωτάκης, Μιχάλης Δίπλαρος, Διονύσης Μπραΐμης, Κωνσταντίνος Χονδροκούκης, Λάζαρ Βίτσκοβιτς, Νίκος Γαρδίκας, Αναστάσης Μυρίλος, Μανώλης Σολανάκης, Βασίλης Καβουσανός, Ιάσων Τουρκομένης κι ο τιμ μάνατζερ, Σπύρος Μίντζης.

Στις δηλώσεις του για τον δεύτερο τελικό, ο Νίκος Δεληγιάννης ξεκαθάρισε ξανά πως η ομάδα του στοχεύει μόνο στη νίκη.«Είμαστε πλέον στον δρόμο για τον δεύτερο τελικό. Για εμάς, το ένα γκολ διαφορά δεν λέει κάτι. Δεν θα πάμε να παίξουμε για να κρατήσουμε τη διαφορά. Όπως είπα αμέσως μετά το πρώτο παιχνίδι, θα πάμε να κερδίσουμε στην Τεράσα.

Γνωρίζουμε πολύ καλύτερα την αντίπαλο, όπως μας γνωρίζει και εκείνη, βέβαια. Όμως, έχω την εντύπωση ότι θα είμαστε πολύ καλύτερα προετοιμασμένοι από ότι στον πρώτο τελικό. Έχουμε ένα ντεσαβαντάζ, καθώς φαίνεται ότι θα δημιουργήσουν μια πολύ καυτή ατμόσφαιρα οι Ισπανοί, αλλά δουλεύουμε πάνω στο γεγονός να κάνουμε να λειτουργήσει υπέρ μας η ατμόσφαιρα αυτή και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε όλα τα δυνατά χαρτιά της Τεράσα και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας δώσει και τον τίτλο.

Ήδη, τα παιδιά αισθάνονται πολύ όμορφα, ξέροντας ότι θα ακολουθήσει πολύς κόσμος την ομάδα στη Βαρκελώνη. Νομίζω ότι οι οπαδοί μας, όπου και αν έχουν βρεθεί, μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ και τους περιμένουμε να είναι στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*