Home / Μπάσκετ / Euroleague / Ανατροπή: Χωρίς Ναν τελικά ο Παναθηναϊκός με την Παρί – Στη 12άδα ο Γκριγκόνις

Ανατροπή: Χωρίς Ναν τελικά ο Παναθηναϊκός με την Παρί – Στη 12άδα ο Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, καθώς υποδέχεται την Παρί στο «Telekom Center Athens» για την 29η αγωνιστική της Εuroleague (21:45, NovaSports Prime).

Παρόλο που αρχικά ήταν στη 12άδα των «πράσινων», ο Κέντρικ Ναν δεν θα αγωνιστεί. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν ένιωθε καθόλου καλά πριν την αναμέτρηση λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε, εξετάστηκε από τους γιατρούς, και αποφασίστηκε να μείνει εκτός. Τη θέση του πήρε ο Μάριους Γκριγκόνις.

Εκτός 12άδας βρίσκονται ο τραυματίας Αλέξανδρος Σαμοντούροφ, ο διεθνής Βασίλης Τολιόπουλος καθώς και οι Ομέρ Γιούρτσεβεν και Ματίας Λεσόρ.

Οι 12άδες του αγώνα:

Παναθηναϊκός (Αταμάν): Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χολμς, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλος, Γκραντ, Γκριγκόνις, Φαρίντ, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Παρί (Ταμπελίνι): Ιφί, Καβαλιέρ, Ρόμπινσον, Ερέρα, Ρόντεν, Στίβενς, Ντοκοσί, Φαγέ, Μόργκαν, Ουαταρά, Χομς, Γουίλις.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*