Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ανανεώνει με τον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός!

Ανανεώνει με τον Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός!

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως προκύπτει από την πλευρά του παίκτη.

Όπως όλα δείχνουν, ο 27χρονος φόργουορντ και ηγέτης της ομάδας θα αποδεχθεί την πρόταση του «τριφυλλιού», κάτι που αναμένεται να επισημοποιηθεί το επόμενο διήμερο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Μοναδική εκκρεμότητα για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι το NBA out, με τον αρχηγό των «πράσινων» να επιθυμεί οψιόν στο συμβόλαιό του που θα του επιτρέπει να μετακινηθεί στον «μαγικό πλανήτη».

Όπως και να ‘χει, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, ο Παναθηναϊκός θα βγει κερδισμένος, αφού θα βάλει στα ταμεία του ένα σεβαστό ποσό.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του Παπαπέτρου για παραμονή έπαιξε το πλάνο που του παρουσίασε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, με τον οποίο βρισκόταν σε επαφές τις τελευταίες ημέρες.

Μετά τη διαφαινόμενη ανανέωση με τον διεθνή φόργουορντ, οι «πράσινοι» θα φορτσάρουν για τις υπόλοιπες μεταγραφικές υποθέσεις, σκοπεύοντας να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*