Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Χαλατζιάν η Χίος

Ανανέωσε με Χαλατζιάν η Χίος

Παραμένει «Χιώτης» ο Μάθιου Χαλατζιάν. Η ομάδα από το «νησί της μαστίχας» ανακοίνωσε την παραμονή του διεθνούς Καναδού περιφερειακού στον ΝΟΧ για τον επόμενο χρόνο, ώστε να τον βοηθήσει να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή του στην επόμενη Α1 πόλο ανδρών, μετά την καταλυτική του συμμετοχή στη φετινή παραμονή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συνεχίζει ο Matthew!

Ο Ναυτικός Όμιλος Χίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον διεθνή Καναδό Matthew Halajian, ο οποίος αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα του Καναδά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στη Βουδαπέστη.

Ο Matthew Halajian ήρθε στον Ναυτικό Όμιλο Χίου το Φεβρουάριο του 2022, μεσούσης της σεζόν, και με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία.

Αγαπήθηκε αμέσως από τους φιλάθλους μας και αγάπησε κι εκείνος την ομάδα, τους ανθρώπους της και το νησί της Χίου. Ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών η συνέχιση της συνεργασίας μας και είμαστε σίγουροι ότι και τη φετινή σεζόν θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας.

Matthew, σου ευχόμαστε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*