Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανανέωσε με τον Βάντερσον ο Πλατανιάς

Ανανέωσε με τον Βάντερσον ο Πλατανιάς

Ως το 2018…

Αθήνα
Θετική κατάληξη είχαν οι προσπάθειες των ανθρώπων του Πλατανιά να ανανεωθεί η συνεργασία με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος αριστερός φούλμπακ ήταν από τους πιο σταθερός παίκτες της ομάδας στην προηγούμενη σεζόν και σήμερα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ΠΑΕ έως το καλοκαίρι του 2017.

Η σχετική ανακοίνωση και οι δηλώσεις του 32χρονου άσου:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι. Ο Βραζιλιάνος μπακ, που φέτος αγωνίστηκε στα 29 από τα 30 ματς της ομάδας μας έχοντας 2.734 λεπτά συμμετοχής, τόνισε αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά και θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά στον Πλατανιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μαθιουλάκη και τον προπονητή μου, τον κ.Παράσχο που με εμπιστεύθηκαν και έδειξαν ότι θέλουν να παραμείνω στην ομάδα. Επίσης τους συμπαίκτες μου, αλλά και όσους συνεργάζομαι καθημερινά για τον τρόπο με τον οποίο μου συμπεριφέρονται.

Αλλωστε το κλίμα και οι σχέσεις στα αποδυτήρια ήταν και το μεγάλο μας… μυστικό για την φετινή εικόνα. Επίσης ευχαριστώ τους φίλους της ομάδας για την αγάπη που μου δείχνουν και θέλω να υποσχεθώ σε όλους ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, προκειμένου ο Πλατανιάς να πάει τη νέα αγωνιστική σεζόν, ένα βήμα παραπέρα από ότι φέτος”.»

Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*