Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Ανανέωσε με Παπαδόπουλο η ΑΕΚ

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Βύρων Παπαδόπουλος. Η Ερασιτεχνική Ένωση ανακοίνωσε την Πέμπτη την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό της ομάδας χάντμπολ γυναικών του συλλόγου μετά την κατάκτηση της τέταρτης θέσης στην Α1 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο. Ο 39χρονος προπονητής θα παραμείνει στον πάγκο του τμήματος χάντμπολ γυναικών της ομάδας μας, προκειμένου να φτάσει η ΑΕΚ ακόμα ψηλότερα από τη φετινή σεζόν που πέτυχε τους στόχους που είχε θέσει.

Ο Βύρωνας Παπαδόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ και τη νέα αγωνιστική χρονιά. Είναι, πάνω απ’ όλα, μια συνεργασία εμπιστοσύνης και ξεκάθαρος στόχος όλων μας είναι να φτάσουμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά.

Ακολουθούμε πιστά το πλάνο που υπάρχει από την περυσινή σεζόν με σταθερά βήματα και γερές βάσεις ώστε η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί και στο χάντμπολ γυναικών».

Βύρωνα, πάμε ΜΑΖΙ ακόμα ψηλότερα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*