Home / Άλλα Σπόρ / Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τσολακούδης

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ ο Τσολακούδης

Πολίστας του ΠΑΟΚ παραμένει και για τη νέα σεζόν ο Νικόλας Τσολακούδης. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 26χρονο περιφερειακό για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Νικόλα Τσολακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Έλληνας περιφερειακός, γεννημένος το 1997 και με ύψος 196cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νικόλας Τσολακούδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για δεύτερη συνεχή χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους. Με γνώμονα τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα της περυσινής σεζόν θα πορευτούμε φέτος για μία πετυχημένη αγωνιστική χρονιά.

Εύχομαι μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς, ενέργεια και μεράκι για δουλειά. Περιμένουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο να στηρίξει την προσπάθεια μας, ώστε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*