Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε με Πήγασο ο αγέραστος Αρμενάκης

Ανανέωσε με Πήγασο ο αγέραστος Αρμενάκης

Παίκτης του Πήγασου Πολίχνης παρέμεινε ο Απόστολος Αρμενάκης. Το ΤΑΑ της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την ανανέωση του 43χρονου διαγώνιου για έναν ακόμα χρόνο, τον δεύτερο συνεχόμενο, ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στη Volley League και στο Κύπελλο ανδρών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Απόστολο Αρμενάκη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Ο Απόστολος Αρμενάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της περυσινής πορείας της ομάδας μας κι ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση, ώστε να παραμείνει μια ακόμη σεζόν στον Πήγασο και στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Volley league».

Ο Απόστολος Αρμενάκης δήλωσε πως: «Είμαι χαρούμενος που θα μείνω στον Πήγασο Πολίχνης για άλλη μια σεζόν. Ήταν κάτι αμοιβαίο που ξεκίνησε πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, μου άρεσε πολύ που η διοίκηση με εμπιστεύεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κι ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών της, να δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε μια καλή και πετυχημένη αγωνιστική σεζόν».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*