Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε με Μιλεντίγεβιτς και συμφώνησε με Τσάριτς ο Πανιώνιος

Ανανέωσε με Μιλεντίγεβιτς και συμφώνησε με Τσάριτς ο Πανιώνιος

Θα ενισχύσει τον Πανιώνιο και στην πρώτη του παρουσία στη Volley Leagaue γυναικών η Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Οι «κυανέρυθρες» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τη διεθνή Ελληνίδα ακραία για έναν ακόμα χρόνο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Έλενα Μιλεντίγιεβιτς. Η Μιλεντίγιεβιτς αγωνίζεται στην θέση της ακραίας κι έχει ύψος 1.75 μ. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω κι Ολυμπιακό».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου, η Έλενα Μιλεντίγιεβιτς δήλωσε: «Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παραμείνω στον ‘Ιστορικό’. Μετά από μία αναμφισβήτητα επιτυχημένη χρονιά, η ομάδα θέτει τους υψηλούς της στόχους και θα δώσω το 100% του εαυτού του για να τους πετύχει.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση κι ιδιαίτερα τον Στάθη Νικολούζο για την εμπιστοσύνη και περιμένω τον κόσμο του Πανιωνίου να στηρίξει αυτή τη σπουδαία προσπάθεια με την παρουσία του στο γήπεδο».

Εν τω μεταξύ, οι Νεοσμυρνιώτισσες συμφώνησαν και με τη Σάρα Τσάριτς. Η 23χρονη Σέρβα διαγώνια από το 2020 μέχρι το 2022 αγωνίστηκε στη ΟΚ Tent της πατρίδας της, ενώ, στη συνέχεια, «μετακόμισε» στην Τουρκία για λογαριασμό της PTT Spor, με την οποία κατέκτησε το BVA Cup. Επίσης, έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο με την εθνική Σερβίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Σάρα Τσάριτς δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθα στον Πανιώνιο. Εύχομαι να έχουμε μία καλή σεζόν και να πετύχουμε όλους τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε από τον κόσμο της ομάδας να έρθει στο γήπεδο και να μας στηρίξει».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*