Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε με Μίλωνα ο Ψάρρας

Ανανέωσε με Μίλωνα ο Ψάρρας

Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα παραμείνει και την νέα σεζόν ο Σάκης Ψάρρας, με την ομάδα του Μίλωνα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή.

Μάλιστα, την περασμένη και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ο έμπειρος τεχνικός είχε αποκαλύψει με μεγάλη χαρά την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, ενώ σήμερα ήρθε και η επισημοποίηση της συμφωνίας.

Η παραμονή του Ψάρρα ήταν κάτι παραπάνω από πιθανή, αφού ο Μίλων παρουσίασε μια εξαιρετική εικόνα στη φετινή Volley League των πολλών δυσκολιών, με την νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό να αποτελεί αναμφισβήτητα το highlight της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:



«Η Διοίκηση του Μίλωνα και η επιτροπή βόλεϊ, εκφράζοντας έμπρακτα την ικανοποίηση τους για την πορεία και τη εικόνα της Ανδρικής Ομάδας, στο ιδιαίτερα δύσκολο, λόγω συνθηκών Πρωτάθλημα της φετινής σεζόν και περικλείοντας με τεράστια εμπιστοσύνη το όραμα και την απαράμιλλη όρεξη για δουλειά του Coach Σάκη Ψάρρα, με μεγάλη χαρά ανακοινώνουν την συνέχιση της συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Καλή δύναμη Coach, είμαστε όλοι σίγουροι για το αύριο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*