Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Ανανέωσε με Κοτσιώνη η ΑΕΚ

Ανανέωσε με Κοτσιώνη η ΑΕΚ

Παίκτης του τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν θα είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης. Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την Πέμπτη (9/6) την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον 20χρονο ίντερ, ο οποίος αποτέλεσε την αποκάλυψη της «Ένωσης» τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κωνσταντίνο Κοτσιώνη. Ο 20χρονος (16/10/2002) ίντερ, ύψους 1,89 μ., υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο, και θα παραμείνει στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα μας, παραμένει στα κιτρινόμαυρα. Μέχρι στιγμής, έχει γράψει με τη φανέλα της ΑΕΚ 43 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει 58 γκολ. Επίσης, έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2020, 2021), 1 Κύπελλο (2021) και 1 EHF European Cup (2021).

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης δήλωσε στο aek.gr: ”Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Εύχομαι να είναι μια χρόνια χωρίς τραυματισμούς, γεμάτη χαρές και πάνω από όλα να πετύχουμε τους στόχους μας”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*