Home / Βόλεϊ / Ανανέωσε και με Μιλεντίγεβιτς ο Ολυμπιακός

Ανανέωσε και με Μιλεντίγεβιτς ο Ολυμπιακός

Λίγες μέρες μετά τον επαναπατρισμό των Χίπε, Γιώτα, Χριστοδούλου και την ανανέωση με την Παναγιώτα Ξανθοπούλου, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι η Έλενα Μιλεντίγεβιτς θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν με τους Πειραιώτες, με την 22χρονη να παραμένει στις «ερυθρόλευκες» για έβδομη διαδοχική χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Έλενα Μιλεντίγεβιτς. Η Ελληνίδα λίμπερο που προέρχεται από την Ακαδημία του συλλόγου μας, υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Έλενα Μιλεντίγεβιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για εβδόμη συνεχομένη χρονιά είμαι μέλος της οικογενείας του Ολυμπιακού, του συλλόγου με την μεγαλύτερη ιστορία σε όλα τα αθλήματα. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, τον κ.Μαρινάκη, τον κ.Κουντου?ρη, γιατί γνωρίζω τις προσπάθειες που καταβάλουν για τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Επίσης τον κ.Κατσιουύρα και φυσικά τον προπονητή που συνεργάζομαι χρονιά και έχει συμβάλει στην εξέλιξη μου, κ.Σαραντιίτη. Έπειτα από τη δύσκολη χρονιά του COVID-19, περιμένω με χαρά να ανοίξουν ξανά οι πόρτες του γηπέδου στους καταπληκτικούς φίλαθλους μας που μας στηρίζουν δυναμικά σε κάθε αγώνα. Προσωπικά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να πετύχει και πάλι ο Ολυμπιακός μας τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*