Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοινώνεται ο Τζαλμά από τον ΠΑΟΚ

Ανακοινώνεται ο Τζαλμά από τον ΠΑΟΚ

Εντός της ημέρας είναι πιθανό να ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ η απόκτησή του Τζαλμά Κάμπος και ενώ στην τελική της ευθεία μπαίνει η περίπτωση του Ματέους που εκτός απροόπτου θα συνεχίσει στον «δικέφαλο».

Έτοιμος να επισημοποιήσει δύο ακόμη προσθήκες είναι ο ΠΑΟΚ μετά του Λέο Μάτος Σαχόφ. Για τον Τζαλμά Κάμπος απομένουν μόνο τα τυπικά και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η απόκτησή του. Ο λόγος που δεν συνέβη αυτό τη Δευτέρα είναι ότι δεν έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ το χαρτί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Τουρκίας το οποίο επιβεβαιώνει ότι έχει μείνει ελεύθερος ο παίκτης από την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Στον «δικέφαλο του Βορρά» έχουν διαβεβαιώσεις ότι θα παραλάβουν το συγκεκριμένο έγγραφο το πρωί της Τρίτης και εφόσον δεν σημειωθεί άλλη καθυστέρηση θα ανακοινωθεί η απόκτηση του Αγκολέζου επιθετικού.

Παράλληλα, ο Μετέους πρόκειται να αποτελέσει την τέταρτη κίνηση του ΠΑΟΚ και οι Ίβιτς, Μίχελ τον ξεχώρισαν από τις άλλες περιπτώσεις που είχαν στη λίστα τους, καθώς μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο (μπορεί να παίξει και στις τρεις θέσεις της επίθεσης πίσω από τον σέντερ φορ). Με τον Βραζιλιάνο υπάρχει προφορική συμφωνία.

Πηγή:Sport-Fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*