Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοινώνει Τζαβέλλα, Εντσάμ και προχωρά η ΑΕΚ

Ανακοινώνει Τζαβέλλα, Εντσάμ και προχωρά η ΑΕΚ

Εβδομάδα ανακοινώσεων έρχεται για την ΑΕΚ. Τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του Γιώργου Τζαβέλλα, με τον διεθνή αμυντικό να υπογράφει τη λύση του συμβολαίου του με την Αλάνιασπορ και πιθανώς να μεταβαίνει από εκεί στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της «Ένωσης». Η υπόθεση είναι διαδικαστική, καθώς ο 33χρονος άσος έχει ήδη συμφωνήσει με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο, ενώ η τουρκική ομάδα θα εισπράξει ένα ποσό για την αποδέσμευσή του.

Από εκεί και πέρα, τυπική είναι και η απόκτηση του Ολιβιέ Εντσάμ. Η Σέλτικ έχει δικαίωμα ανανέωσης της συνεργασίας τους ως το τέλος του μήνα, αλλά δεν πρόκειται να την ενεργοποιήσει και ο 25χρονος άσος αμέσως μετά θα είναι έτοιμος να υπογράψει. Αυτό πιθανώς να γίνει και την ερχόμενη Πέμπτη.

Η «Ένωση» περιμένει τις εξελίξεις για τον Σέρχιο Αραούχο και προχωρά ταυτόχρονα για την απόκτηση δύο μπακ και ενός αμυντικού χαφ. Για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Αντόνιο Μπαρέκα είναι ψηλά στη λίστα, αλλά ο Ιταλός άσος της Μονακό δεν «παίζει» μόνος του.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*