Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει Άγιαξ

Ανακοινώθηκε η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει Άγιαξ

Πετάει για το Άμστερνταμ

Θεσσαλονίκη
Με προπόνηση αργά το απόγευμα ολοκληρώθηκε την Κυριακή η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρώτη αναμέτρηση, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Αγιαξ (26/7). Ο Βλάνταν Ιβιτς έδωσε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, στο γήπεδο της Τούμπας, έχοντας στη διάθεσή του και τους Λέο Μάτος, Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν εσχάτως από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας, με πτήση τσάρτερ, από τη Θεσσαλονίκη για το Αμστερνταμ, όπου το απόγευμα θα μπουν οι τελευταίες… πινελιές στο μοντάρισμά του για το ματς της Τρίτης.

Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για την Ολλανδία και στην οποία θα συμπεριληφθεί αύριο ακόμη ένας ποδοσφαιριστής, επιλέχθηκε να είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

Στη Ρουμανία μετέβη ο Φερνάντο Βαρέλα, προκειμένου να τακτοποιήσει διαδικαστικά θέματα που αφορούν το τέλος της συνεργασίας του με τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένεται να επιστρέψει αύριο στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που δεν θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*