Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοινώθηκαν τα φιλικά προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας, που θα διεξαχθούν στα Γιάννενα σε πρώτο στάδιο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19 Ιουλίου, κόντρα στην Μπάνικ Οστράβα.



Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19/7 Μπάνικ Οστράβα

22/7 Ομόνοια

30/7 Παναιτωλικός

7/8 Βόλος

9/8 ΟΦΗ ή Αστέρας Τρίπολης

13/8 Καρμιώτισσα

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ως εξής:

«Το πρώτο ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο έχει δοθεί στις 30 Ιουνίου, ενώ μέχρι την 1η Ιουλίου η ομάδα θα περάσει από ιατρικά και τους διαγνωστικούς ελέγχους για τον Covid-19. Στις 2-3 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από εργομετρικά τεστ.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο ΠΕΑΚΙ μέχρι και τις 12 Ιουλίου.

Στις 13 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πολωνία και το αθλητικό κέντρο του Κίελτσε όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι και τις 23 Ιουλίου. Κατά την διάρκεια της παραμονής της ομάδας επί πολωνικού εδάφους έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά με την τσέχικη Μπάνικ Οστράβα στις 19/7 και τρεις ημέρες αργότερα στις 22/7 με την Ομόνοια.

Με την επιστροφή στην Ελλάδα η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουλίου τον Παναιτωλικό, στο γήπεδο του Αγρινίου, ενώ στην συνέχεια θα λάβει μέρος στο φιλανθρωπικό τουρνουά του Βόλου, το οποίο είναι προγραμματισμένο το διήμερο 7-9 Αυγούστου. Εκεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Βόλου στις 7/8 και στις 9/8 έναν εκ των ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης

Τέλος, στις 13 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων “οι Ζωσιμάδες” έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Κυπριακή ομάδα “Καρμιώτισσα”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*