Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωση των παικτών του Π. Φαλήρου για τα δεδουλευμένα

Ανακοίνωση των παικτών του Π. Φαλήρου για τα δεδουλευμένα

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τη Δευτέρα, οι παίκτες της ομάδας πόλο του Π. Φαλήρου καταφέρονται κατά της διοίκησης για τα λεφτά που τους χρωστά και για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αναφερόμενοι σε κάποιον συμπαίκτη τους που αποχώρησε λόγω των οικονομικών δυσχερειών που προέκυψαν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ύστερα από αρκετή υπομονή, θεωρούμε υποχρέωσή μας να γνωστοποιήσουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να τοποθετηθούμε αναφορικά με αυτά. Η μη στήριξη των αθλητών από το σωματείο και, συγκεκριμένα, η αφερεγγυότητα ως προς την καταβολή των οδοιπορικών, αλλά και η πλήρης αδιαφορία και απαξίωση στο έργο μας από τους διοικούντες έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σωρείας προβλημάτων.

Η αγανάκτηση που βιώνουμε, σε συνδυασμό με τους χειρισμούς της διοίκησης, διασπά την ομάδα, με αποτέλεσμα την αποδυνάμωσή της. Ως απόρροια των παραπάνω, καλλιεργείται καθημερινά κλίμα δυσαρέσκειας και μεμψιμοιρίας στην ομάδα με ακραία συνέπεια την αποχώρηση ενός αθλητή στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου.

Νιώθουμε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται το φιλότιμό και την αγάπη μας για τον αθλητισμό. Εμείς, ως αθλητές, θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε προς όφελος του αθλήματος που αγαπάμε, σεβόμενοι το έργο και την προσπάθεια μας.

Βρισκόμαστε, λοιπόν, σήμερα στη δυσάρεστη θέση, απλήρωτοι σχεδόν τέσσερις μήνες, να αναγγείλουμε πως αν δεν βρεθεί άμεσα λύση και δεν καταβληθούν τα συμφωνηθέντα, θα τα διεκδικήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο».

Η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Α.Ο.Π.Φ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*