Home / Tennis / Ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ρώμης και… τρέχει για Roland Garros ο Ναδάλ

Ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά της Ρώμης και… τρέχει για Roland Garros ο Ναδάλ

Στην ανακοίνωση ότι δεν θα συμμετάσχει στο 1000άρι τουρνουά της Ρώμης προέβη ο Ράφα Ναδάλ, μέσω μια ανάρτησής του στα Social Media.

Ο 36χρονος Ισπανός ταλαιπωρείται από ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού, έχοντας αναγκαστεί να μείνει εκτός τόσο από τα τουρνουά σε Κατάρ, Ντουμπάι, Μαϊάμι, Μόντε Κάρλο, Βαρκελώνη, Μαδρίτη, αλλά και από το Indian Wells.

Πλέον, το ζητούμενο για τον… βασιλιά του χώματος είναι να προλάβει το αγαπημένο του Roland Garros, το οποίο έχει κατακτήσει 14 (!) φορές στο παρελθόν.

Το μεγάλο τουρνουά του Παρισίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 28 Μαΐου, με τον Ναδάλ να δίνει… αγώνα δρόμου για να δώσει το «παρών» στην πρωτεύουσα της Γαλλίας!

Η ανάρτηση του Ισπανού:



«Με μεγάλη μου λύπη ανακοινώνω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι στη Ρώμη. Όλοι ξέρετε πόσο με πονάει που χάνω άλλο ένα τουρνουά που έχει σημαδέψει την επαγγελματική καριέρα μου και εμένα προσωπικά για την αγάπη και στήριξη των Ιταλών φιλάθλων. Παρότι παρατηρήθηκε βελτίωση τις τελευταίες μέρες, για πολλούς μήνες δεν προπονήθηκα σε υψηλό επίπεδο και η διαδικασία αναπροσαρμογής έχει τους χρόνους της και δεν έχω άλλη επιλογή από το να τους αποδεχτώ και να συνεχίσω να δουλεύω».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*