Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Χόλστον ο ΑΟ Θήρας

Ανακοίνωσε Χόλστον ο ΑΟ Θήρας

Στον ΑΟ Θήρας θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν η Αλεξ Χόλστον. Οι Σαντορινιές ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγώνιας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να ενισχυθούν στα πλάγια της επίθεσης.

Η 26χρονη άσος αγωνίστηκε στο επαγγελματικό πρωτάθλημα βόλεϊ των ΗΠΑ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΑΟ Θήρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Alex Holston. Η 26χρονη (Ολνεϊ, 03/05/1995) Αμερικανίδα διαγώνια, ύψους 1,88 μ., εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Holston, πτυχιούχος τουρισμού, ψυχαγωγίας & διοργάνωσης εκδηλώσεων του University of Florida, ήταν μία από τις βασικές αθλήτριες των Florida Gators, όπου αγωνίστηκε με επιτυχία για τέσσερα χρόνια στο NCAA των ΗΠΑ.

H επαγγελματική της καριέρα στο εξωτερικό ξεκίνησε στην Πολωνία με ιδανικό τρόπο, καθώς τη σεζόν 2017-2018 στέφθηκε πρωταθλήτρια Πολωνίας με την Chemik Police, ενώ ο “χορός” των τίτλων συνεχίστηκε και για δύο ακόμη σεζόν στη Βουλγαρία (2018-2020), όπου με τα χρώματα της VC Maritza πανηγύρισε με την ομάδα της δύο πρωταθλήματα και το Κύπελλο Βουλγαρίας.

Τη σεζόν 2020/21, συμμετείχε στο ιστορικό επαγγελματικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ “Αthletes Unlimited”. Το 2016 έκανε το ντεμπούτο της στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο Παναμερικανικό Κύπελλο.

Ο ΑΟ Θήρας καλωσορίζει την Alex στην οικογένειά του και της εύχεται καλή επιτυχία στην εκπλήρωση των προσωπικών, αλλά και ομαδικών της στόχων».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*