Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Τσοχατζή η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Τσοχατζή η ΑΕΚ

Βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ θα είναι ξανά και μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν η Μαρίνα Τσοχατζή. Η Ερασιτεχνική «Ένωση» ανακοίνωσε την απόκτηση της 27χρονης πασαδόρου, ώστε να τη βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στην επανέναρξη της Volley league από το ερχόμενο σαββατοκύριακο και ύστερα.

Η Τσοχατζη επιστρέψει στις «κιτρινόμαυρες» μετά από έξι ολόκληρα χρόνια, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ηρακλή Γέφυρας στην Α2 γυναικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Μαρίνα Τσοχατζή. Η 27χρονη (17/07/1993) πασαδόρος, ύψους 1,76 μ., υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και επιστρέφει στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του συλλόγου.

Η Μαρίνα Τσοχατζή ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Τη σεζόν 2010-11, αγωνίστηκε με τη φανέλα του Επίκουρου Πολίχνης, για να επιστρέψει στον “Γηραιό” (2011-12). Την αγωνιστική περίοδο 2012-13, φόρεσε για πρώτη φορά τα “κιτρινόμαυρα”, κατακτώντας με την ΑΕΚ και το Super Cup Ελλάδος.

Ακολούθησαν ΑΟ Θήρας (2013-14) και Παγγεραγωτικός (2014-15) για να επιστρέψει στην ΑΕΚ τη σεζόν 2015-16. Τη διετία 2016-18, αγωνίστηκε εκ νέου στον ΑΟ Θήρας και το καλοκαίρι του 2018 “μετακόμισε” στους Μακεδόνες Αξιού. Τελευταίος μεταγραφικός σταθμός της ήταν ο Ηρακλής Γέφυρας.

Μαρίνα, καλωσήρθες και πάλι στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*