Home / Stoiximan Super League / Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας η Λαμία

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας η Λαμία

Μπαίνουν σιγά-σιγά σε αγωνιστικούς ρυθμούς ξανά οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, με την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο να αναλώνονται στις εξετάσεις των παικτών, ώστε την επόμενη Δευτέρα να ξεκινήσει η δουλειά.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

• Την Τετάρτη όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έφτασαν στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες ενόψει της νέας σεζόν.

• Την Πέμπτη 6/7 θα πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις, καθώς κι ο υποχρεωτικός καρδιολογικός έλεγχος, με τους παίκτες να είναι χωρισμένοι σε δύο γκρουπ.

• Την Παρασκευή 7/7 και το Σάββατο 8/7 οι ποδοσφαιριστές, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ, θα πραγματοποιήσουν τις εργομετρικές τους εξετάσεις.

• Τη Δευτέρα 10/7 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση

–προπόνηση στο “Αθανάσιος Διάκος”, διαδικασία η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.

• Από τις 10/7 μέχρι τις 16/7 η ομάδα θα πραγματοποιεί καθημερινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία.

• Τη Δευτέρα 17/7, η ομάδα θα αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “The Fallon Hotel Alkmaar” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Κυριακή 30/7, όπου και επιστρέφει στην Ελλάδα.

• Στη διάρκεια της παραμονής της στην Ολλανδία θα αντιμετωπίσει σε φιλικές αναμετρήσεις το Σάββατο 22/7 την V.V.C.S. στις 17:00 και το Σάββατο 29/7 τη Voledam στις 15:30.

• Μετά την επιστροφή από την Ολλανδία, ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στη Λαμία, όπου κι έχουν προγραμματιστεί δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, το Σάββατο 12/8 με τον ΝΠΣ Βόλο στο “Αθανάσιος Διάκος” στις 19:00 και άλλο ένα το Σάββατο 6/8, οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές με νεότερη ανακοίνωση.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*