Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ανακοίνωσε τον Μπορταγκαράι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωσε τον Μπορταγκαράι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα είναι από σήμερα (25/01) και για τα επόμενα 2,5 χρόνια ο Χερόνιμο Μπορταγκαράι.

Με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να ανακοινώνει την απόκτηση του Ουρουγουανού κεντρικού αμυντικού, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας για τα επόμενα 2,5 χρόνια με τον Χερόνιμο Μπoρταγκαράι. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Αυγούστου του 2000 στο Σάλτο και ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μοντεβιδέο Γουόντερερς για να κάνει το βήμα στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 19 ετών.

Το καλοκαίρι του 2020 παραχωρήθηκε δανεικός στην Βίγια Εσπανιόλα την φανέλα της οποίας φόρεσε για 22 παιχνίδια πριν αποχωρήσει τον Ιανουάριο του 2022 για την Ντανούμπιο. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 34 συμμετοχές παίζοντας για περισσότερα από 2.700 αγωνιστικά λεπτά αντικρίζοντας μόλις τρεις κίτρινες κάρτες. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα νούμερο 25.

Η οικογένεια του Π.Α.Σ. Γιάννινα τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο pasgiannina.gr το νέο απόκτημα της ομάδας ανέφερε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα μου και για το γεγονός πως θα αγωνιστώ στον Π.Α.Σ. Γιάννινα. Περιμένω πως και πως την ώρα που θα μπω στο γήπεδο. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. VAMOS PAS!”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*