Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε την παραμονή του MVP Άλεν Παγένκ ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε την παραμονή του MVP Άλεν Παγένκ ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» και τον Άλεν Παγένκ ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν ότι ο Σλοβένος κεντρικός και MVP της Volley League για την περασμένη σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα όπου και θα συμπληρώσει τριετία, έχοντας κατακτήσει το Challenge Cup και το πρωτάθλημα.

Ο Άλεν Παγένκ, είναι ο τρίτος στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ευρώπης που ανανεώνει το συμβόλαιο του παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Ντράγκαν Τράβιτσα και τον Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ενώ θυμίζουμε ότι απομένει και η ανακοίνωση της επιστροφής του Μίταρ Τζούριτς!

Η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άλεν Παγένκ. Ο διεθνής Σλοβένος κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

Η δήλωση του Άλεν Παγένκ στο olympiacossfp.gr: «Είμαι τόσο χαρούμενος που μένω στον Ολυμπιακό, σε ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς οπαδούς! Νιώθω ευγνώμων, γιατί η ομάδα με εμπιστεύεται για μια ακόμη σεζόν. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο και θα παλέψω για κάθε μπάλα. Τα λέμε στο Ρέντη».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*