Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Σαρικεΐσογλου ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε Σαρικεΐσογλου ο ΟΦΗ

Παίκτης του ΟΦΗ θα είναι για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου. Οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του έμπειρου ακραίου, ο οποίος αγωνίστηκε και πέρυσι στο Ηράκλειο, ενώ ήταν μέλος της Κηφισιάς μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Με έναν πολύπειρο αθλητή, με πολυετή παρουσία σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ, ενισχύθηκε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ. Συμφώνησε με τον έμπειρο ακραίο (1μ93, Μιχάλη Σαρικεΐσογλου, ο οποίος θα ενισχύσει τον ΟΦΗ στο υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, μέλος της ομάδας του ΟΦΗ και πέρυσι, στην πρώτη του χρονιά στη Volley League, επιστρέφει στην κρητική ομάδα, έχοντας μια μεγάλη διαδρομή στα γήπεδα της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού βόλεϊ με τη φανέλα των Άρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκου, Κηφισιάς.

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, αναφερόμενος στην επιστροφή του στον ΟΦΗ, τόνισε πως: «Χαίρομαι που επιστρέφω στον ΟΦΗ. Σε γνώριμα λημέρια για μένα. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Δανδάλη, για την εμπιστοσύνη και αυτήν τη φορά. Θα προσπαθήσω και εγώ, μαζί με όλα τα παιδιά, ώστε αυτή, η παράξενη για όλους, χρονιά, λόγω της πανδημίας, να έχει θετικό πρόσημο για τον ΟΦΗ. Θα ήθελα να πω και ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’, στην πρώην ομάδα μου, τον Αριστοτέλη Σκύδρας, για την άψογη συνεργασία και επικοινωνία αυτές τις μέρες. Εύχομαι να ανοίξουν τα γήπεδα γρήγορα και στις υπόλοιπες κατηγορίες».

Ο Μιχάλης Σαρικεΐσογλου γεννήθηκε στις Σέρρες στις 28/4/83, έχει ύψος 1μ.93 και είναι ακραίος. Εκτός από τις ελληνικές ομάδες, έφτασε και σε διεθνή διάκριση, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της ρουμανικής Ζαλάου (κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο).

Με την Κηφισιά έφτασε μέχρι τον τελικό του Λιγκ Καπ, ενώ υπήρξε και μέλος της Εθνικής ομάδας των ανδρών.

Έχει σπουδαία καριέρα, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα των Άρη, ΠΑΟΚ, Παμβοχαϊκού, Α.Ο. Κηφισιάς (Α1 κατηγορία), Επίκουρου Πολίχνης (Α2), Παναχαϊκής (Α1), Κύζικου Νέας Περάμου (Α1), Ρόδου (Α2)».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*