Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Λάθαμ το Μαρκόπουλο

Ανακοίνωσε Λάθαμ το Μαρκόπουλο

Συνεχίζει την πορεία της στη φετινή Volley League γυναικών η Ρεμπέκα Λάθαμ. Το Μαρκόπουλο ανακοίνωσε την Τετάρτη την απόκτηση της Αμερικανίδας διαγωνίου, η οποία έμεινε ελεύθερη πριν λίγες ώρες από τη Θέτιδα Βούλας.

Η 25χρονη άσος συμφώνησε με την ομάδα των Μεσογείων για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Μαρκοπούλου καλωσορίζει τη Rebecca Latham στη γυναικεία ομάδα της Volley League. Η 25χρονη (1997) από τις ΗΠΑ έχει ύψος 1.91 και προέρχεται από το Πανεπιστήμιο του Denver. Την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στη Νότια Κορέα με την Hwaseong IBK Altos, ενώ το 2020 έκανε το ντεμπούτο της στην ιταλική Serie B με τη φανέλα της Futura Volley Giovani Busto Arsizio.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, η Becca δήλωσε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένη και πολύ χαρούμενη για την ευκαιρία που μου δίνεται. Εδώ ακούσει μόνο καλά λόγια για το Μαρκόπουλο και είμαι ενθουσιασμένη που θα γίνω μέλος της ομάδας. Ανυπομονώ να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει τους δικούς της στόχους και θεωρώ πως, με σκληρή προπόνηση, ήθος και ομαδική δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θέλω να βελτιωθώ και να μάθω μέσα από τη νέα μου ομάδα τις συμπαίκτριες και τους προπονητές μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και ήδη από, τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι η επίδραση του συλλόγου για όλες τις αθλήτριες».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*