Home / Άλλα Σπόρ / Ανακοίνωσε Κατσιμπρή ο Εθνικός

Ανακοίνωσε Κατσιμπρή ο Εθνικός

Στον Εθνικό Πειραιά θα συνεχίσει την καριέρα της η Έφη Κατσιμπρή την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «κυανόλευκες» ανακοίνωσαν την απόκτηση της 21χρονης αμυντικού/περιφερειακού, που την τελευταία τριετία αγωνίστηκε στη Λιλ και μαζί της στην Ευρωλίγκα πόλο γυναικών.

Η Κατσιμπρή ανακοινώθηκε για τα επόμενα δύο χρόνια από τους Πειραιώτες, ενώ είναι διεθνής με όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Ο Εθνικός Πειραιά και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή της αθλήτριας, Έφης Κατσιμπρή, για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η “κυανόλευκη” οικογένεια με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή ενός ‘σπλάχνου της, καθώς η Έφη Κατσιμπρή αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Ομίλου και επιστρέφει στον Εθνικό Πειραιά, ύστερα από μια τριετία, στην οποία πρωταγωνίστηκε με το σκουφάκι της Λιλ στη Γαλλία, κατακτώντας σωρεία τίτλων, αγωνιζόμενη και στην Ευρωλίγκα.

Η Έφη Κατσιμπρή έχει γεννηθεί το 2001 και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην άμυνα, όσο και στην περιφέρεια, ενώ με τις Εθνικές ομάδες έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την εθνική Νέων γυναικών.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου της, η Έφη Κατσιμπρή, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιστροφή μου στον Εθνικό Πειραιά, στο ‘σπίτι’ μου. Έρχομαι με πολλή όρεξη για δουλειά, για να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Κολοβό για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Φίλιππο Σακέλλη,για αυτά που μου έμαθε τα τελευταία τρία χρόνια στη Λιλ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*