Home / Μπάσκετ / Ελλάδα / Ανακοίνωσε Κατσίνη, Κανελλοπούλου ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Κατσίνη, Κανελλοπούλου ο Παναθηναϊκός

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν οι Μαριτίνα Κατσίνη και Μαρία Κανελλοπούλου. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση των δύο αθλητριών για την ομάδα ποδοσφαίρου του συλλόγου, ώστε να βοηθήσουν το τμήμα να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Κανελλοπούλου για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ’τριφυλλιού’, αφού ενέταξε στο ρόστερ του τη Μαρία Κανελλοπούλου.

Η 23χρονη χαφ που αποκτήθηκε από τις Νέες Δραπετσώνας και στο παρελθόν αγωνιζόταν και στον Φοίνικα Αγίας Σοφιάς θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Σε δήλωσή της, η Κανελλοπούλου επισήμανε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενη που έρχομαι στον Παναθηναϊκό και, σίγουρα, είναι μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και, στο τέλος, να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαριτίνα Κατσίνη, για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Μια ακόμα προσθήκη για τον Παναθηναϊκό στο γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τη Μαριτίνα Κατσίνη.

Η 20χρονη επιθετικός αναμένεται να βοηθήσει στη γραμμή ‘κρούσης’ της ομάδας και να αποτελέσει ένα ακόμα ‘βέλος’ στη ‘φαρέτρα’ του κόουτς Γιάννη Χαραλαμπίδη.

Σε ότι αφορά το βιογραφικό της, ξεκίνησε την καριέρα της από τους Τράχωνες Αλίμου, στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στον Οδυσσέα Γλυφάδας και επέστρεψε εκ νέου στους Τράχωνες Αλίμου.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com, η Κατσίνη ανέφερε πως: «Η ιστορία συνεχίζεται. Είμαι παρά πολύ χαρούμενη που θα είμαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού φέτος και ακολουθώ τα βήματα του πατέρα μου, αλλά σε διαφορετικό άθλημα, αφού εκείνος έπαιζε μπάσκετ. Η ομάδα είναι πολύ καλή, χαίρομαι που είμαι εδώ και ελπίζω ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά.

Σε ατομικό επίπεδο αγωνίζομαι ως επιθετικός, άρα στόχος μου είναι να σκοράρω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο, να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια καλή σεζόν και αυτούς που πιστεύουν σε μένα να τους βγάλω ‘ασπροπρόσωπους’».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*