Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Καλανταρίδου το Μαρκόπουλο

Ανακοίνωσε Καλανταρίδου το Μαρκόπουλο

Αθλήτρια του Μαρκόπουλου θα αποτελέσει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο η Αλεξία Καλανταρίδου. Η ομάδα των Μεσογείων ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση της διεθνούς ακραίας για τον επόμενο χρόνο, ώστε να καλύψει το κενό στη συγκεκριμένη θέση.

Η 26χρονη άσος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στη φινλανδική Οριβέντεν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O Α.Ο. Μαρκοπούλου καλωσορίζει στην ομάδα των γυναικών την Αλεξία Καλανταρίδου (1995). Η 26χρονη ακραία με ύψος 1.8, υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΟΜ, ενώ την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα της φινλανδικής Oriveden Ponnistus. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του ΑΟ Θήρας, της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Άρη Θεσσαλονίκης.

Τα πρώτα λόγια της Αλεξίας, ως αθλήτρια του ΑΟ Μαρκοπούλου, ήταν τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ο επόμενος σταθμός στην καριέρα μου είναι η ομάδα του Μαρκοπούλου. Νιώθω τυχερή που μου δίνεται η ευκαιρία να δουλέψω μέσα στο γήπεδο με τον συγκεκριμένο προπονητή. Εύχομαι να είναι μία χρονιά γεμάτη βόλεϊ, υγεία και όλοι οι στόχοι μας να πραγματοποιηθούν.

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας που έδειξε τη προτίμησή της στο πρόσωπό μου. Είμαι σίγουρη πως θα αντεπεξέλθω στις προσδοκίες τους».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΑΟΜ, Πάρις Ευαγγελίου, δήλωσε σχετικά με την απόκτηση της Αλεξίας: «Η Αλεξία έχει αποδείξει την αξία της σε όποια ομάδα κι αν αγωνίστηκε. Είναι 26 ετών και έχει ήδη αγωνιστεί στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με εμπειρία από το διεθνές βόλεϊ. Είμαστε σίγουροι πως θα βοηθήσει την ομάδα μας, που και φέτος θα στηριχθεί σε νέα παιδιά με νέο προπονητή τον Νίκο Μπουτσουρή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε μαζί μας για τη νέα χρονιά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*