Home / Βόλεϊ / Ανακοίνωσε Γεωργιάδου η ΑΕΚ

Ανακοίνωσε Γεωργιάδου η ΑΕΚ

Βολεϊμπολίστρια της ΑΕΚ έγινε την Τρίτη η Ευδοξία Γεωργιάδου. Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση της 25χρονης λίμπερο για τον επόμενο χρόνο.

Η Γεωργιάδου κατέκτησε τη φετινή σεζόν το Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Εύη Γεωργιάδου. Η 25χρονη (29/08/1995) λίμπερο, ύψους 1,62, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου.

Η Εύη Γεωργιάδου ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες του ΕΟ Σταυρούπολης, ενώ το 2012 προωθήθηκε στη γυναικεία ομάδα. Το 2015 πήρε μεταγραφή για τον Αίαντα Ευόσμου, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος.

Η Εύη Γεωργιάδου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα ενταχθώ στο δυναμικό της ΑΕΚ. Η ΑΕΚ φαίνεται ξεκάθαρα ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει στο γυναικείο βόλεϊ και με τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι με επέλεξε, ώστε να παίξω ρόλο σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια.

Στόχος μου είναι να τα δώσω όλα, ώστε να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει αυτά τα οποία θέλει. Εύχομαι υγεία σε όλους για τη νέα χρονιά και να φέρουμε την ΑΕΚ εκεί που αξίζει να φτάσει“.

Eύη, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*