Home / Ποδόσφαιρο / Super League 2 / Ανακοίνωσε Αντωνίου η ΑΕΛ – Αναλαμβάνει από Τρίτη

Ανακοίνωσε Αντωνίου η ΑΕΛ – Αναλαμβάνει από Τρίτη

Δεν έχασε χρόνο η διοίκηση της ΑΕΛ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναγιώτη Γκουτσίδη, καθώς σήμερα η θεσσαλική ΠΑΕ προχώρησε στην πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου στην τεχνική της ηγεσία, που θα ξεκινήσει δουλειά από την επόμενη Τρίτη (03/05).

Παράλληλα, όπως γνωστοποίησε η ΑΕΛ, καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στους «βυσσινί» θα έχει πλέον ο Νίκος Σαμολαδάς.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«1. Νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Σωτήρης Αντωνίου.

Νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ είναι ο Νίκος Σαμολαδάς.

Μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη για τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε ο ίδιος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Λαρισαίο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αυτός θα επιλέξει τους συνεργάτες του και με τον Νίκο Σαμολαδά για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε επαφή και συνεργάζονται.

Η εξέλιξη αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί εν όψει της σοβαρότητας της καταγγελίας για το στημένο Απόλλων Λάρισας – Βέροια και τις επιβληθείσες ποινές, θα ήταν αδιανόητο με το ενδεχόμενο της διεξαγωγής 2 ή 4 μπαράζ, αφού σε περίπτωση τιμωρίας η ΑΕΛ θα πάρει την θέση της Βέροιας να έχει προπονητή ο οποίος δεν θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Ο κ. Αντωνίου θα αναλάβει καθήκοντα την Τρίτη 3/5/2022 οπότε και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Μαζί με τον κ. Γκουτσίδη θα αποχωρήσει ο κ. Αλέξης Σπυρόπουλος αλλά θα παραμείνουν έως το τέλος Μαΐου οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ζαλαώρας αφού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τότε.

2. Μετά από αυτή την εξέλιξη με απόφαση του κ. Κούγια παραμένουν στο δυναμικό της ΑΕΛ, αφού άλλωστε έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, οι Colombino, Abud, Γαρουφαλιάς και υπολογίζονται κανονικά στην περίπτωση που η ΑΕΛ δώσει αγώνες μπαράζ».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*