Home / Άλλα Σπόρ / Αναγέννηση: «Δε θα δώσουμε τον ΣΕΓΑΣ σε οπαδούς του Κουφοντίνα»

Αναγέννηση: «Δε θα δώσουμε τον ΣΕΓΑΣ σε οπαδούς του Κουφοντίνα»

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη η «Αναγέννηση του Κλασικού Αθλητισμού» που διεκδικεί την προεδρία του ΣΕΓΑΣ με επικεφαλής την Τασούλα Κελεσίδου, τόνισε πως τα σωματεία του στίβου δε θα δώσουν τη διοίκηση της ομοσπονδίας κλασικού αθλητισμού σε «οπαδούς του Κουφοντίνα», όπως τους χαρακτηρίζει, και οι οποίοι θεωρεί πως αδιαφορούν για τα μέτρα για την πανδημία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο φόβος πριν την κατάρρευση και η αίσθηση της μεγάλης ήττας που πλησιάζει και η οποία είναι αναπόφευκτη, έχουν κυριεύσει την απερχόμενη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ. που προσπαθεί απεγνωσμένα να παρασύρει τα σωματεία σε τελείως λάθος εκτιμήσεις και συμπεράσματα, εμμένοντας σε παρωχημένες τακτικές.

Για κακή τους τύχη, όμως, τα σωματεία λένε από τώρα το δικό τους ‘ΟΧΙ’ στην απερχόμενη ηγετική ομάδα του ΣΕΓΑΣ που διάγει τις τελευταίες της ημέρες στα γραφεία της Συγγρού. Ναι, τα σωματεία αντιδρούν, αρνούνται να γίνουν ‘πιόνια’, γιατί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτε από μία διοικητική ομάδα που καταρρέει και αποχωρεί.

Το 75% των σωματείων του ΣΕΓΑΣ είπε ήδη το πρώτο ‘ΟΧΙ’ στο προσβλητικό κείμενο που συντάχθηκε και διακινήθηκε από την απερχόμενη διοικητική ομάδα της ομοσπονδίας. Τάχθηκαν υπέρ της νομιμότητας, των προβλεπόμενων διαδικασιών, φέρθηκαν υπεύθυνα και δεν προσυπέγραψαν για εκλογές δια ζώσης στις ΕΑΣ στις 27/3.

Με τον ίδιο δημοκρατικό και αποφασιστικό τρόπο θα υπάρξει απάντηση και το Σάββατο στις 20/3 στη Συνέλευση Σωματείων που προκηρύχθηκε από την ‘Αναγέννηση’ για να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την τήρηση της νομιμότητας για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες με την ηλεκτρονική πλατφόρμα ‘ΖΕΥΣ’ και υπό την ευθύνη της ήδη διορισμένης εφορευτικής επιτροπής των δικηγόρων στις 31/3.

Τα όσα διακινεί η απερχόμενη διοίκηση είναι γραφικότητες πρώτου μεγέθους. Ενώ οι ίδιοι ζήτησαν επίσημα στις 10/3 το διορισμό εφορευτικής επιτροπής δικηγόρων για συνέλευση και εκλογές με ‘ΖΕΥΣ’ στις 31/3 και φυσικά έλαβαν τον διορισμό όπως ορίζει ο νόμος, την ίδια στιγμή διακινούσαν το επαίσχυντο κείμενο ‘περί εκλογών διά ζώσης στις ΕΑΣ στις 27/3’, κρύβοντας από όλους τι ζήτησαν την ίδια στιγμή από τον ΔΣΑ και αγνοώντας τον Covid-19, τα αυξανόμενα κρούσματα, την πληρότητα των ΜΕΘ και τους νεκρούς από την πανδημία!

Η πρώτη καταγραφή που ψάχνουν κάποιοι εναγωνίως (πάντα, όμως, με στημένες διαδικασίες) πραγματικά έγινε, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων και το κείμενο και τις ανήκουστες μεθοδεύσεις τους!

Η επόμενη καταγραφή ενημερώνουμε, λοιπόν, ότι θα γίνει στις 31/3, θα είναι οριστική και, όπως λέει ο λαός, θα είναι και η ‘φαρμακερή’!

Θα γίνει, όμως, όπως πρέπει, με ανεξάρτητη εφορευτική επιτροπή που έχει ορίσει ο ΔΣΑ, με την πλατφόρμα ‘ΖΕΥΣ’, για εκλογική διαδικασία με διαφάνεια και στην οποία θα είναι όλοι μπροστά για να ελέγχουν την εγκυρότητά της και όχι στο ‘πλυσταριό του Στέφανου…’ που ήλπιζαν κάποιοι ότι θα έστηναν εκλογές, όπως άλλα χρόνια με ποσοστά Τσαουσέσκου και με νίκες αλά Σαντάμ Χουσεΐν! Το μόνο που έχει μείνει από αυτές τις ‘νίκες’ είναι ο σταθερά γλαφυρός και γραφικός Αλ Σαχάφ, υπουργός Τύπου του Σαντάμ, που με υστερία συνέχιζε να κραυγάζει ότι ‘κερδάμε’ κι, ενώ ήδη η Βαγδάτη είχε παραδοθεί!

Τα σωματεία του στίβου δεν θα επιτρέψουν σε οπαδούς του Κουφοντίνα και της ανυπακοής σε νόμους, διαδικασίες και αρχές, να βρεθούν στη διοίκηση της αρχαιότερης αθλητικής ομοσπονδίας. Στις 31 Μαρτίου θα είναι η πρώτη φορά που τα σωματεία του στίβου θα ψηφίσουν ανεξάρτητα κι ανεπηρέαστα για το ‘αύριο’ του κλασικού αθλητισμού».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*