Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αλμέιδα: «Όλοι έχουν γνώμη και κρίνουν-Μακριά από την Αργεντινή για να μην αρρωστήσω»

Αλμέιδα: «Όλοι έχουν γνώμη και κρίνουν-Μακριά από την Αργεντινή για να μην αρρωστήσω»

Μετά την πετυχημένη του παρουσία σε Μεξικό και ΗΠΑ, ο Ματίας Αλμέιδα ανέλαβε τα ηνία της ΑΕΚ και φαίνεται πως έχει τους λόγους του που έριξε μαύρη πέτρα στην πατρίδα του.

«Η Αργεντινή περιφρονεί το Μεξικό, αλλά ένα μεγάλο μέρος του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής ζει από το μεξικάνικο ποδόσφαιρο», τόνισε στο ESPN και πρόσθεσε: «Πολλοί προπονητές για να αντέξουν την τρέλα και την πίεση, έχουν καταλήξει να αρρωστήσουν. Δεν ήθελα να είμαι στ’ αυτή την πλευρά, θέλω να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο, αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είμαι 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο και με βαριέμαι να ακούω πάντα το ίδιο πράγμα, να επικρίνω κάποιον, όλοι έχουν γνώμη. Μειώνουν τον χώρο που δουλεύω».

Ο νέος προπονητής της «Ένωσης» θα επέστρεφε στην πατρίδα του μόνο, όπως φαίνεται, για την εθνική Αργεντινής. «Θα γυρνούσα πίσω αν με καλούσαν από την εθνική ομάδα, είναι κάτι που έχω προτείνει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά δεν ήμουν ποτέ στη λίστα. Σήμερα υπάρχει ένας προπονητής και τον υποστηρίζω μέχρι θανάτου, αλλά θα ήταν πολύ ωραίο να γινόταν», ανέφερε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*