Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αλαφούζος: “Οι ΠΑΕ χάνουν χρήματα από τα διαιτητικά σφυρίγματα”

Αλαφούζος: “Οι ΠΑΕ χάνουν χρήματα από τα διαιτητικά σφυρίγματα”

Ο Γιάννης Αλαφούζος συνέδεσε τα λάθη των διαιτητών με τα έσοδα των ομάδων στην άτυπη σύσκεψη της Super League.

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκπροσώπησε τον Παναθηναϊκό στην άτυπη σύσκεψη συλλόγων της Super League στα γραφεία της ΒΙΑΝΜΑΡ μετά από πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη της Ξάνθης, Χρήστου Πανόπουλου.

Ο μεγαλομέτοχος των “πρασίνων” εμφανίστηκε υπέρμαχος της αναδιανομής των τηλεοπτικών εσόδων, ενώ στάθηκε και στο ζήτημα της διαιτησίας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

“Δεν πρέπει να αποσυνδέουμε το θέμα της διαιτησίας με αυτό της αναδιανομής των εσόδων. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο της διαιτησίας, γιατί με όσα σφυρίζουν οι διαιτητές, οι ΠΑΕ χάνουν πολλά λεφτά”, τόνισε μετά από το τέλος της συνάντησης.

“Πρέπει να αποκτήσουμε επαγγελματική και αξιόπιστη διαιτησία κι αν τα καταφέρουμε, τότε θα αλλάξουν πολλά προς θετική κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βρέντζος, ο ομόλογός του της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλέξης Δέδες, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, και ο πρόεδρος της Super League και της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος.

Photo Credits: Action Images

πηγή : contra.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*