Don't Miss
Home / Ποδόσφαιρο / Premier League / Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή ο Μπενίτεθ!

Ακόμα πιο κοντά στην παραμονή ο Μπενίτεθ!

Όλο και πιο πιθανή φαντάζει, όσο περνούν οι ημέρες, η παραμονή του Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της Νιούκαστλ, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει συνάντηση με τον ιδιοκτήτη, Μάικ Άσλεϊ, και να παίρνει τις εγγυήσεις που επιθυμούσε, για την αναδόμηση της ομάδας μετά τον υποβιβασμό.

Μπορεί να μην κατάφερε να αποτρέψει τον υποβιβασμό της Νιούκαστλ στην Championship, όμως ο Ράφα Μπενίτεθ κέρδισε του πάντες στο στρατόπεδο των «Ανθρακωρύχων» και πλέον θεωρείται όλο και πιο πιθανό το σενάριο παραμονής του στο St. James’ Park και τη νέα χρονιά.

O 56χρονος Ισπανός τεχνικός έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στον σύλλογο, ανεξάρτητα από τον υποβιβασμό, θέτοντας ως μοναδική προϋπόθεση τη δέσμευση από την πλευρά της διοίκησης να υπάρξει ριζική αναδόμηση στην Νιούκαστλ, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει άμεσα στην κορυφαία κατηγορία.

Ο Μπενίτεθ, μετά τον θρίαμβο και το τελικό 5-1 επί της Τότεναμ, είχε δίωρη συνάντηση-εκτός προγράμματος- με τον ιδιοκτήτη, Μάικ Άσλεϊ,  ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian αποδέχθηκε τα αιτήματα του Ισπανού για αλλαγές και του εγγυήθηκε απόλυτη ελευθερία κινήσεων, με τα βρετανικά μέσα να θεωρούν πλέον πολύ πιθανό να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακόμα ένα θετικό στοιχείο στην υπόθεση θεωρείται και το γεγονός πως ο Μπενίτεθ δεν έχει εκφράσει σκέψεις να ενεργοποιήσει τον σχετικό όρο που υπάρχει στο 3ετές του συμβόλαιο, προκειμένου να αποδεσμευτεί και με την αντίστοιχη προθεσμία που προβλέπεται έτσι ώστε να μπορέσει να καταθέσει πρόταση στον Ισπανό οποιαδήποτε άλλη ομάδα, δίχως τη συγκατάθεση της Νιούκαστλ, να εκπνέει σύντομα, οι φίλοι των «Ανθρακωρύχων» αισιοδοξούν όλο και περισσότερο.

Πηγή:gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*