Home / Ομάδες / Ακούραστος Νεμπεγλέρας: Ανανέωσε στα 41 του!

Ακούραστος Νεμπεγλέρας: Ανανέωσε στα 41 του!

Όταν οι άλλοι σταματούν, ο Κώστας Νεμπεγλέρας συνεχίζει! Ο 41χρονος μέσος ανανέωσε για άλλον έναν χρόνο με τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Υπάρχουν… άρρωστοι και άρρωστοι με την μπάλα, αλλά σαν τον Κώστα Νεμπεγλέρα όχι πολλοί!

Παρότι πάει, πλέον, για τα 42, ο Λαρισινός μέσος δεν λέει να το… κόψει, καθώς ανανέωσε για άλλο έναν χρόνο τη συνεργασία του με τον Αχιλλέα Φαρσάλων!

Η θεσσαλική ομάδα τον απέκτησε πέρυσι, όταν και έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ. Στον Αχιλλέα, ο Νεμπεγλέρας έγινε αμέσως βασικός και αναντικατάστατος, αλλά και αρχηγός, «αναγκάζοντας» τους διοικούντες να του προτείνουν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, καθώς θεωρούν πως μπορεί να βοηθήσει να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η σχετική ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Νεμπεγλέρα, ενός εκ των αρχηγών της ομάδος, για ακόμη ένα έτος, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ποδοσφαιρική του αξία στο ήθος και την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας, μάλιστα, δήλωσε: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου για ακόμη μια σεζόν. Στόχος για την νέα σεζόν είναι να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με την αποτελεσματικότητα. Την περσινή σεζόν θεωρώ ότι είχαμε μια καλή πορεία, όμως κάποιες μικρολεπτομέρειες μας στοίχισαν την άνοδο.

Φέτος, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας, ο οποίος στάθηκε δίπλα μας και μας έδινε συνεχώς δύναμη. Ο Αχιλλέας είναι μια από τις ιστορικότερες ομάδες της επαρχίας μας και στόχος είναι να επανέλθει εκεί που αξίζει. Όλη η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται σε ερασιτεχνική κατηγορία. Στην οικογένεια του Αχιλλέα αξίζουν τα καλύτερα και φέτος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*