Home / Ομάδες / Αθλητικός διευθυντής Ρόμα: «Ο Πιάνιτς ζήτησε να πάει στη Γιουβέντους»

Αθλητικός διευθυντής Ρόμα: «Ο Πιάνιτς ζήτησε να πάει στη Γιουβέντους»

Από τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε η είδηση της μετακίνησης του Πιάνιτς στη Γιουβέντους, με τον αθλητικό διευθυντή της Ρόμα να αποκαλύπτει όμως πως ο ίδιος ζήτησε να πωληθεί στη «Γηραιά Κυρία».

Πολύ μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα της μετακίνησης του Μίραλεμ Πιάνιτς στη Γιουβέντους, κάτι που ανάγκασε τη Ρόμα σε… διοικητική ραδιοφωνική παράδοση.

Ο λόγος αυτής, ήταν το θέμα στο σημερινό πρωτοσέλιδο της «Corriere Dello Sport» (στην έκδοση της Ρώμης), με την ιταλική εφημερίδα να αποκαλύπτει μια συνομιλία του Πιάνιτς με έναν φίλο του μέσω της εφαρμογής Whatsapp, όπου του έλεγε μεταξύ άλλων ότι «η Ρόμα προσέγγισε τη Γιουβέντους και με πούλησαν μέσα σε 15 λεπτά»!

Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Μάουρο Μπαλντισόνι, βγήκε στον αέρα του «Radio Roma» και αφού διέψευσε κατηγορηματικά την ύπαρξη τέτοιας συνομιλίας, αποκάλυψε το περιεχόμενο του σημειώματος που έστειλε ο 26χρονος χαφ στη διοίκηση και μέσω του οποίου την ενημέρωσε για την απόφασή του.

«Όταν παραβιάζονται τα όρια της επαγγελματικής συμπεριφοράς, πρέπει να παρεμβαίνουμε. Έχουμε διαβάσει πολλά ψέματα σχετικά με την κατάσταση του Πιάνιτς, σήμερα διαβάζουμε για υποτιθέμενες συνομιλίες με φίλο του. Ο Μίραλεμ τα έχει αρνηθεί, τα έχει διαψεύσει», είπε.

«Μίλησα μαζί του το πρωί και μου είπε ότι ποτέ δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Του ζήτησα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να είναι πιο προσεκτικός. Πάνω από όλα, όμως, πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουνε τα πράγματα σε αυτή την πόλη», πρόσθεσε.

«Είναι γελοίο το ότι πρέπει να έρθω εδώ και να διαβάσω επίσημα συμβόλαια και έγγραφα για να διαψεύσουμε αναληθή πράγματα. Είναι αλήθεια το ότι υπάρχει συμφωνία, είναι θεμιτό το ότι κάποιος είναι μέρος μιας διαπραγματευτικής διαδικασίας. Είναι κάτι συνηθισμένο για έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο», συνέχισε.

Εν συνεχεία ο Μπαλντισόνι διάβασε στον αέρα του ραδιοφωνικό σταθμού το σημείωμα που τους απέστειλε ο Πιάνιτς στις 9 Ιουνίου, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα πάει στη Γιουβέντους, διαψεύδοντας όμως ότι η Ρόμα έκανε την πρώτη κίνηση για την πώλησή του.

«Με αυτό το σημείωμα, σας πληροφορώ ότι έχω την πρόθεση να ενεργοποιήσω το δικαίωμα να μεταγραφώ σε άλλο σύλλογο, όπως έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων. Θα ήθελα επίσης να σας ενημερώσω για την πρόθεσή μου να στείλετε το 20% του μεριδίου μου από το ποσό της μεταγραφής απευθείας στο σύλλογο που θα εξαγοράσει το συμβόλαιό του και το οποίο σας πληροφορώ συγκεκριμένα ότι είναι η Γιουβέντους. Σας ευχαριστώ και σας παροτρύνω να έλθετε σε επαφή για να οριστικοποιήσετε τη συμφωνία».

«Δεν μπορούμε να δεχθούμε πανό που προσβάλλουν παίκτες, μέλη των τιμ ή της διοίκησης. Ο πρόεδρος κατηγορείται στα social media και χαρακτηρίζεται ψεύτης από τους οπαδούς. Δεν είναι φυσιολογικό το ότι έπρεπε να έρθω εδώ με έγγραφα για να αποδείξω τα λεγόμενά μας. Τα ΜΜΕ δηλητηριάζουν τους οπαδούς της Ρόμα και είμαι εδώ εκ μέρους της διοίκησης για να τους υπερασπιστώ. Οι ιστορίες πρέπει να ελέγχονται από τα ΜΜΕ και στη συνέχεια να δημοσιεύονται, διαφορετικά είναι απλά αβάσιμες φήμες», κατέληξε.

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

πηγή : sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*