Home / Stoiximan Super League / Αθανασίου: «Κομβικός ο πρώτος γύρος για Παναθηναϊκό, θέλει 6-7 βαθμούς – Σωστή νοοτροπία με ΠΑΣ»

Αθανασίου: «Κομβικός ο πρώτος γύρος για Παναθηναϊκό, θέλει 6-7 βαθμούς – Σωστή νοοτροπία με ΠΑΣ»

«Η κλήρωση φέρνει στον Παναθηναϊκό έξι παιχνίδια που θα του επιτρέψουν να μεγαλώσει ως ποδοσφαιρική έκδοση αλλά και να διακριθεί. Είναι δύσκολη, ενώ το κάνει λίγο πιο δύσκολο το γεγονός ότι πήρε δύο ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα, την πέμπτη της Ισπανίας και την τέταρτη της Γαλλίας. Αμφότερες πούλησαν κομβικούς παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα είναι ζωτικής σημασίας για τον Παναθηναϊκό να πάρει όσο το δυνατόν πιο πολλούς βαθμούς στον πρώτο γύρο όπου έχει δύο εντός και το θεωρητικά πιο εύκολο εκτός έδρας ματς, με τη Μακάμπι. Αν έχει καταφέρει να πάρει έξι-επτά βαθμούς θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα σίγουρα για να βγει τρίτος και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος, η καλοκαιρινή πορεία του μας έδειξε ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός στο υψηλό επίπεδο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το αυριανό ματς των «πράσινων» με τον ΠΑΣ, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να δείξουν την σωστή νοοτροπία και σοβαρότητα, όπως έδειξαν και με τον Βόλο.

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα Αθανασίου τη θέση του Γεντβάι θα πάρει ο Σένκεφελντ και του Χουάνκαρ ο Μλαντένοβιτς, ενώ θα υπάρξουν τουλάχιστον μία-δύο ακόμα αλλαγές, στη μεσαία γραμμή με τον Τσέριν και στα εξτρέμ, όπου Αϊτόρ και Βέρμπιτς διεκδικούν θέση.

Ενώ χαρακτήρισε απίθανο να πάρει το «τριφύλλι» έναν παίκτη για να τον χρησιμοποιεί μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, άρα ότι είναι να γίνει θα γίνει εντός 48 ωρών, για να δηλωθεί και στην ευρωπαϊκή λίστα, χωρίς ωστόσο να προκύπτει κάτι.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*