Home / Stoiximan Super League / Αθανασίου: «Δεν ασχολείται με Αντούνα ο Παναθηναϊκός – Έπρεπε εδώ και καιρό να έχει πάρει εξτρέμ»

Αθανασίου: «Δεν ασχολείται με Αντούνα ο Παναθηναϊκός – Έπρεπε εδώ και καιρό να έχει πάρει εξτρέμ»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά υπενθύμισε τη διάψευση του «τριφυλλιού» μετά από ένα δημοσίευμα από το Μεξικό σχετικά με τον Αντούνα, με τον οποίο είχε ασχοληθεί η ομάδα τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του 2023 και τότε είχε αποκτηθεί ο Μαντσίνι. Από τότε δεν έχει ασχοληθεί και έχουν περάσει 18 μήνες από εκείνο το ενδιαφέρον. Ο Παναθηναϊκός διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην ανάγκη να αποκτηθεί ένας εξτρέμ, αφού αποχώρησαν το φετινό καλοκαίρι ο Μπερνάρ και ο Παλάσιος, αλλά μέχρι το τέλος των μεταγραφών θα έχουν κινηθεί για τις δύο προσθήκες σε αυτή τη θέση. Μέχρι στιγμής δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό για τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι».

Για τη θέση του αριστερού μπακ υπάρχει πάντα η περίπτωση του Άαρον Μάρτιν αλλά πάντα μένει στα υπ’ όψιν εκείνη του Δημήτρη Γιαννούλη. «Αυτό που καταλαβαίνω, από τη στιγμή που έχουμε φτάσει στις 20 Ιουλίου, είναι πως δυσκολεύεται σε προσωπικό επίπεδο να λάβει την τελική του απόφαση. Μακάρι να πάρει μία απόφαση σύντομα και αυτή να αφορά τον Παναθηναϊκό», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τι απάντησε στις ερωτήσεις των ακροατών

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*