Home / Stoiximan Super League / Αθανασίου: «Δεν απασχολούν τον Παναθηναϊκό Ταρνοβάνου και Κρίστενσεν – Τα φιλικά της προετοιμασίας»

Αθανασίου: «Δεν απασχολούν τον Παναθηναϊκό Ταρνοβάνου και Κρίστενσεν – Τα φιλικά της προετοιμασίας»

Την εκτίμησή του ότι δεν θα υπάρξει επαναπατρισμός των Φώτη Ιωαννίδη και Γιώργου Βαγιαννίδη, τουλάχιστον όχι για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, εξέφρασε ο Νίκος Αθανασίου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και κατόπιν σαχερικής ερώτησης.

«Είναι πολύ θεωρητικό με πολλά αν το ερώτημα αυτό. Για εμένα, ποδοσφαιρικό-επιχειρηματικά δεν θα ήταν σωστό να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για τον Ιωαννίδη. Δεν νομίζω ότι θα τον έδινε βέβαια δανεικό η Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Και πολύ περισσότερο στον Παναθηναϊκό. Να πω επίσης ότι δεν θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βαγιαννίδης, δεν είναι προτεραιότητά του, έχει και προτάσεις κιόλας ήδη στα χέρια του. Τώρα αν τελευταία μέρα του Αυγούστου έχει μείνει στη Λισαβόνα και του πει η Σπόρτινγκ δεν σε υπολογίζουμε, τι να πω, δεν μπορώ να το προβλέψω», επισήμανε.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού ξεκαθάρισε ότι ο Ταρνοβάνου έχει προταθεί στο «τριφύλλι» αλλά δεν είναι μια περίπτωση που απασχολεί αυτή την στιγμή, κάτι που συμβαίνει επίσης και με τον Κρίστενσεν.

Ο Αθανασίου ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα δώσει δύο ή τρία «δυνατά» φιλικά στην προετοιμασία του στην Ολλανδία, καθώς και ένα ακόμα στη Λεωφόρο, ενώ θα κάνει πρόβα τζενεράλε στο εξωτερικό.

Ακούστε το ηχητικό:

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*