Home / Stoiximan Super League / Αθανασίου: «Δίκαιες οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τη λίστα – Κριτήριο η αγωνιστική ετοιμότητα»

Αθανασίου: «Δίκαιες οι επιλογές του Γιοβάνοβιτς για τη λίστα – Κριτήριο η αγωνιστική ετοιμότητα»

Μία ημέρα με την γνωστοποίηση της λίστας του Παναθηναϊκού για τα παιχνίδια του με την Ντνίπρο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ο Νίκος Αθανασίου μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ρεπορτάζ της ομάδας. Μιλώντας με τον Σταύρο Χονδροθύμιο ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού αναφερόμενος στις επιλογές που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τις χαρακτήρισε ως δίκαιες και απόλυτα λογικές, υπογραμμίζοντας ότι όλες έγιναν έχοντας κριτήριο την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών για τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια.

«Έκρινε ότι δεν ήταν στο 100% αγωνιστικά για τα παιχνίδια με την Ντνιπρο», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Ο Τσέριν έχει οστικό οίδημα εδώ και τρεις εβδομάδες. Από μια άποψη οι επιλογές του είναι δίκαιες και προκύπτουν από τη λογική», πρόσθεσε.

Σχετικά με το δημοσίευμα για ενδιαφέρον της Σπορτ Ρεσίφε για τον Μπερνάρ ο Νίκος Αθανασίου σχολίασε ότι δεν έχει λογική να φύγει ο Βραζιλιάνος για να πάει σε μια ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*