Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΛ: «Χάλασε του Πινακά στον Ολυμπιακό – Ο πατέρας και ο μάνατζερ του ζητούσαν τα διπλά λεφτά»

ΑΕΛ: «Χάλασε του Πινακά στον Ολυμπιακό – Ο πατέρας και ο μάνατζερ του ζητούσαν τα διπλά λεφτά»

«Ναυάγιο» στην μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό! Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η απόκτηση του νεαρού φορ δεν προχωράει από τους «ερυθρόλευκους» αφού ο πατέρας του παίκτη αλλά και ο μάνατζερ του είχαν παράλογες απαιτήσεις και ζητούσαν τα διπλά χρήματα.

Παράλληλα, κάνει γνωστό πως ο Πινακάς θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, λόγω των παράλογων οικονομικών απαιτήσεων του Δημήτρη Πινακά και κυρίως του πατέρα του, αλλά και ενός μάνατζερ ονόματι Σπανουδάκη ο οποίος μέχρι και σήμερα ισχυρίζεται ότι τις επόμενες ημέρες θα φέρει πρόταση στην ΑΕΛ από ομάδα του εξωτερικού, ματαιώθηκε πιθανότατα οριστικά η μεταγραφή του νεαρού διεθνούς ποδοσφαιριστού μας στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ενώ ο Ολυμπιακός προσέφερε στον Πινακά συμβόλαιο 70.000€, 80.000€, 90.000€ και 100.000€ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, αλλά και μεγάλα bonus εφόσον ο Πινακάς είχε έστω και λίγα επίσημα παιχνίδια στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, ο πατέρας του και ο μάνατζερ του ζητούσαν για τον ηλικίας 19 ετών παίκτη μας 160.000€, 170.000€, 180.000€ και 200.000€ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το πλέον όμως εξοργιστικό είναι ότι ο πατέρας του Πινακά και μάλιστα με ένα απαράδεκτο ύφος και ήθος ζήτησε από τον κ. Κούγια για να γίνει η μεταγραφή το 20% των χρημάτων που θα εισέπραττε η ΠΑΕ ΑΕΛ από την πώληση των δικαιωμάτων του παίκτη στον Ολυμπιακό.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως ο Πινακάς εφόσον εμβολιαστεί αύριο θα τεθεί την διάθεση του Κώστα Φραντζέσκου και των συνεργατών του, ώστε να ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και μαζί με τους υπόλοιπους έλληνες και ξένους παίκτες να διεκδικήσει μία θέση στην βασική ενδεκάδα που θα διεκδικήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο πολύ δύσκολο και σκληρό πρωτάθλημα της Super League 2.

Σημειωτέον ότι ο Πινακάς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΛ για τα επόμενα δύο χρόνια και οι βασικές του απολαβές δεν ξεπερνούν τις 20.000€ το χρόνο.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*