Home / Stoiximan Super League / ΑΕΚ: Aντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΑΕΚ: Aντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η ΠΑΕ ΑΕΚ υποδέχτηκε και φιλοξένησε στην Allwyn Arena αντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολης, σε μία κίνηση που δείχνει πως οι κιτρινόμαυροι δεν ξεχνούν ποτέ την Πόλη, τις ρίζες και την ιστορία τους.

«Την ALLWYN ARENA επισκέφθηκε σήμερα αντιπροσωπεία της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής της Κωνσταντινούπολης, η οποία πραγματοποιεί επίσκεψη στην Αθήνα, ως φιλοξενούμενη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί με επικεφαλής τον Διευθυντή της Σχολής κ. Δημήτρη Ζώτο ξεναγήθηκαν στο γήπεδο και στα Μουσεία Προσφυγικού Ελληνισμού και Ιστορίας της ΑΕΚ.

Εκ μέρους της ΑΕΚ τούς υποδέχτηκαν μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας το μέλος του ΔΣ κ. Νίκος Παντερμαλής και η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ κα Αγγελική Αρκάδη.

Η επίσκεψη αποτέλεσε μια ξεχωριστή ευκαιρία συνάντησης δύο ιστορικών θεσμών του Ελληνισμού που συνδέονται με την Κωνσταντινούπολη, τη Μικρά Ασία και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, αναδεικνύοντας τη σημασία της σύνδεσης της νέας γενιάς με τις κοινές πολιτιστικές και πνευματικές μας ρίζες.

Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα και γευμάτισαν από κοινού, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την αυριανή μεγάλη εκδήλωση της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τιμήν της Μεγάλης του Γένους Σχολής στο Ιωνικό Κέντρο στον Περισσό», αναφέρει αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*