Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ: «Ψέματα όσα καταγγέλθηκαν – Υπήρξε ένταση με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του Ολυμπιακού»!

ΑΕΚ: «Ψέματα όσα καταγγέλθηκαν – Υπήρξε ένταση με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του Ολυμπιακού»!

Την δική της θέση στα όσα καταγγέλλει ο Ολυμπιακός για επίθεση των οπαδών της στους αθλητές των «ερυθρόλευκων», έκανε γνωστή μέσω ενημέρωσής της η ΑΕΚ, τονίζοντας ότι «αυτά είναι τακτικές παρελθόντων ετών» και πως υπεύθυνος για την ένταση που όντως δημιουργήθηκε, είναι συγκεκριμένος αθλητής των Πειραιτών, φωτογραφίζοντας τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.



Οι άνθρωποι της ΑΕΚ λένε χαρακτηριστικά ότι:
«Υπήρξαν, ωστόσο, δημοσιεύματα (με τη διαδικασία non paper) για ‘καταγγελία’ του ΟΣΦΠ ‘περί επίθεσης οπαδών της ΑΕΚ στη φυσούνα, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα’.

Με τη σειρά μας καταγγέλλουμε, ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν κλίμα με πρακτικές παρελθόντων ετών, που παραπέμπουν σε γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα ‘στο δικό τους γήπεδο’. Ψέματα και αδιανόητα όσα γράφτηκαν/καταγγέλθηκαν λοιπόν.

Υπήρξε ένταση; Ναι… Και υπήρξε ένταση πολύ πριν από τον αγώνα, και σε όλο τον αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη αθλητή του αντιπάλου μας, ο οποίος με χειρονομίες και ύβρεις προκαλούσε τους οπαδούς μας και όχι μόνο, με τη συμπεριφορά του. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Θέλουμε να ελπίζουμε, ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε με ονόματα και στοιχεία. Σας ευχαριστούμε».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*