Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Υπογράφεται την Παρασκευή η σύμβαση με την Περιφέρεια για τα εσωτερικά έργα του γηπέδου

ΑΕΚ: Υπογράφεται την Παρασκευή η σύμβαση με την Περιφέρεια για τα εσωτερικά έργα του γηπέδου

Στην τελική ευθεία αναμένεται να μπει κι επίσημα από την Παρασκευή (18/6) η κατασκευαστική ολοκλήρωση της «Αγια-Σοφιάς – Opap Arena»! Στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής και του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, στη Συγγρού, πρόκειται να υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την προμήθεια ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού (προϋπολογισμού 14.274.193,50 ευρώ), απαραίτητου για τη λειτουργία του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ουσιαστικά, πρόκειται για την τελευταία εκκρεμότητα στη συνεργασία της ΑΕΚ με την Περιφέρεια και από εκεί και πέρα στόχος αποτελεί το να είναι έτοιμο και αδειοδοτημένο το γήπεδο σε περίπου δέκα μήνες από σήμερα.

Να σημειωθεί ότι στην αυριανή συνάντηση των δύο πλευρών το «παρών» θα δώσουν ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Πατούλης με τους συνεργάτες του, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξης Αλεξίου, ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, καθώς και εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρίας του γηπέδου, Dimand.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*