Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ: «Τιμάμε και σεβόμαστε την Εθνική ομάδα»

ΑΕΚ: «Τιμάμε και σεβόμαστε την Εθνική ομάδα»

Τοποθετήθηκε και επίσημα η ΚΑΕ ΑΕΚ, που εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι τιμά και σέβεται -όπως αρμόζει- την Εθνική ομάδα.

Σε αυτή γίνεται γνωστό ότι οι τρεις παίκτες της Ένωσης (Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης, Μωραΐτης) θα ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και θα συμμετέχουν κανονικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, αλλά και στην Εθνική Ομάδα, την οποία η ΑΕΚ BC ανέκαθεν τιμά και σέβεται, όπως αρμόζει στην «επίσημη αγαπημένη», ανακοινώνει, ότι:

Οι διεθνείς μας, ήτοι οι Λίνος Χρυσικόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Δημήτρης Μωραΐτης, θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, καθώς λάβαμε από την ΕΟΚ τη διαβεβαίωση, ότι θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ότι θα διασφαλιστεί η υγεία των αθλητών.

Η ΑΕΚ BC στις περιόδους κρίσης του ελληνικού μπάσκετ σεβάστηκε αυτονοήτως την Εθνική Ομάδα και ουδόλως συμμετείχε στην πόλωση, που είχε ως απότοκο την απόσυρση διεθνών από άλλες ομάδες. Αντιθέτως, αποδέχτηκε το κάλεσμα παικτών της, και ξόρκισε την τοξικότητα εκείνων των ημερών, καθώς η Εθνική Ομάδα και η συμμετοχή σ’ αυτήν αποτελούν ύψιστο καθήκον, που υπερβαίνει τα συλλογικά πλαίσια και οι προσκλήσεις αθλητών μας συνιστούν τιμή για μας. Γι’ αυτό και ουδέποτε θα θέταμε «εν αμφιβόλλω» τη φιλοσοφία και τα «πιστεύω» μας.

Η ΑΕΚ BC εδώ και 6 χρόνια πρωταγωνιστεί σε δράσεις με στόχο τη βελτίωση των συνθηκών στο ελληνικό μπάσκετ και θα συνεχίσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη πως συνεργάζεται με τους πάντες σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας με αποκορύφωμα στην τρέχουσα περίοδο την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Αυτό θα πράξει και στο μέλλον. Δίνοντας σταθερά τις μάχες της εντός των τειχών, μη φυγομαχώντας όπως άλλοι, πάντα με γνώμονα τους αξιακούς της κώδικες και το ισχύον κανονιστικό πλαίσιο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*