Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ: Ταξίδι Κονέ στο εξωτερικό για προπονητή

ΑΕΚ: Ταξίδι Κονέ στο εξωτερικό για προπονητή

Κορυφώνονται οι επαφές της ΑΕΚ για την πρόσληψη προπονητή και όλα δείχνουν πως αναμένονται σημαντικές εξελίξεις την τρέχουσα εβδομάδα, με το θέμα να οδεύει προς ολοκλήρωσε το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.

Ο Παναγιώτης Κονέ πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ταξίδι-αστραπή στο εξωτερικό για απευθείας επαφή με προπονητή, δίχως να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. Ο τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» έχει επιστρέψει ήδη στην Ελλάδα από το συγκεκριμένο ραντεβού.

Είναι προφανές πως για να ταξιδέψει ο πρώην μέσος της ΑΕΚ για επαφές με προπονητή δεν πρόκειται για κάποιες πολύ πρώιμες συζητήσεις, αλλά ίσως για κάτι περισσότερο. Άγνωστο είναι αν πρόκειται για κάποια νέα περίπτωση προπονητή ή για κάποια από αυτές που έχουν ήδη κυκλοφορήσει και για τις οποίες έχουν γίνει επαφές με εκπροσώπους τους και στην Ελλάδα.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα προπονητή για την ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία, αλλά είναι δεδομένο πως ενδεχόμενη αποτυχία να εξασφαλιστεί η έξοδος στο Europa Conference League πιθανώς να περιορίσει τις επιλογές και να λειτουργήσει ανασταλτικά σε κάποιες περιπτώσεις υποψηφίων.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*