Home / Κύπελλο Ελλάδας / ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Στη μάχη για την κατάκτηση

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα: Στη μάχη για την κατάκτηση

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται απόψε η ΑΕΚ, η πρώτη από τις ομάδες του BIG-5, λόγω της περσινής της αδυναμίας να βγει στην Ευρώπη. Η Ένωση έχοντας αρκετά υψηλά το ηθικό από τις νίκες και τις εμφανίσεις στο πρωτάθλημα υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε ένα νοκ-άουτ ματς που δίνει την πρόκριση.

Η Ένωση προέρχεται από τη δύσκολη νίκη 1-0 απέναντι στον Ατρόμητο στο γήπεδό της και στόχος της σήμερα είναι φυσικά η πρόκριση με μια νίκη που θα… καθαρίσει και γρήγορα έχοντας στο μυαλό της την επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τον εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην προηγούμενη αγωνιστική, έχοντας μέχρι τώρα συλλέξει 5 πόντους μετά από 8 αγωνιστικές. Φυσικά και στόχος του είναι να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας αλλά δεν πάει να πει αυτό, πως σήμερα θα πάει με κατεβασμένα τα χέρια στην OPAP Arena.

Στην ΑΕΚ ο Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους Άμραμπατ, Τσούμπερ, Φαν Βεερτ, αλλά και τον Μοχαμαντί ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής την τελευταία στιγμή λόγω μιας ενόχλησης που ένιωσε χθες στην προπόνηση. Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε χθες από την πόλη του χωρίς τους Σταματελόπουλο, Σούλη, Ν. Λώλη, Κύρκο, Μουστάκα, Κόντε και Λέο, και αναμένεται σήμερα να αποφασισθεί τι θα γίνει με τον Σούλη ο οποίος δεν έφυγε με την αποστολή καθώς είχε ενοχλήσεις στη μέση.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα έχει μετάδοση από τον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 / sportfm.gr / Cosmote Sport 1 HD.

Πιθανές ενδεκάδες:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Σιντιμπέ, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί – Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος- Ελίασον, Γκαρσία

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος) : Αθανασίου – Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Σορία – Μπιλμπάο, Φοφανά, Τζίμας – Ριένστρα, Παμλίδης, Μπαλάν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*