Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ-Λαμία: Ψάχνουν αμφότερες την αντίδραση

ΑΕΚ-Λαμία: Ψάχνουν αμφότερες την αντίδραση

H μεν για την επιστροφή στις νίκες, η δε για τον πρώτο της βαθμό. Το ΑΕΚ-Λαμία είναι το ένα εκ των δύο παιχνιδιών (Άρης-Παναθηναϊκός το άλλο), το οποίο ολοκληρώνει την πρώτη μέρα της εμβόλιμης (3ης) αγωνιστικής της Super League 1. Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (22/9, 20:30, Cosmote Sport 1 HD, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr).

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από το 3-3 (19/9) στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με τον ΟΦΗ. Σε έναν αγώνα που είδαν τους Κρητικούς να πετυχαίνουν τρία τέρματα μετά το 78′, εκφράζοντας βέβαια σαφείς αιχμές για τις διαιτητικές αποφάσεις, ύστερα από την ολοκλήρωση του ματς. Παρόλα αυτά, η εμφάνισή τους στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης αποτέλεσε συνέχεια εκείνης στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο που είχαν στη νικηφόρα πρεμιέρα με τον Ιωνικό (3-0) και σε αυτή θέλουν να χτίσουν.

Από την άλλη, η ομάδα της Φθιώτιδας παραμένει χωρίς βαθμό, ύστερα από δύο αγωνιστικές. Ωστόσο, παρά την ήττα (1-2) στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΔΑΚ Λαμίας, το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου έδειξε πολύ καλό πρόσωπο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς κατάρτισε χωρίς απρόοπτα την αποστολή της «Ένωσης». Σε αυτή δεν θα βρίσκονται ο τιμωρημένος Λιβάι Γκαρσία και οι ανέτοιμοι Κώστας Γαλανόπουλος, Αντρέ Σιμόες και Μιλάντ Μοχαμάντι. Αντίθετα, για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκαν τα ονόματα των Λάζαρου Ρότα και Ζίγκα Λάτσι.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μπακάκης, Σβάρνας, Ρότα, Λάτσι, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

Από την άλλη, η Λαμία θα πάει στο ΟΑΚΑ με τέσσερις απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής έμειναν οι Γιάννης Σκόνδρας και Σάββας Γκέντσογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται με προβλήματα τραυματισμών από το τελευταίο παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», ενώ σταθερά εκτός είναι οι Άνταμ Τζανετόπουλος και Ντάνι Μπεχαράνο, που ανεβάζουν σιγά-σιγά ρυθμούς για να επανέλθουν στο κανονικό πρόγραμμα. Στις επιλογές βρίσκεται και ο Βλάντιμιρ Γκόλεμιτς, ο οποίος, όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολο να αγωνιστεί και η παρουσία του οφείλεται σε μια διαδικασία ένταξής του στο κλίμα της ομάδας.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μαργαρίτης, Ελευθεριάδης, Τρούμπουλος, Μανούσος, Καραμάνος, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μισελέν, Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμάνσκι, Τσούμπερ, Άμπραμπατ, Γέφτιτς και Ανσαριφάρντ.

Λαμία: Σαράνοφ, Βύντρα, Μαρτίνεθ, Μαζουλουξής, Αντέτζο, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μανούσος, Ρόμανιτς και Καραμάνος.

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Βοηθοί: Δημητριάδης, Τζιουβάρας

4ος διαιτητής: Τσέτσιλας

VAR: Σιδηρόπουλος (Κωνσταντίνου)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*