Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ και Άρης «κοιτάζουν» Λυκογιάννη

ΑΕΚ και Άρης «κοιτάζουν» Λυκογιάννη

Στο μάτι έβαλαν τον Μπάμπη Λυκογιάννη τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Άρης. Σύμφωνα με την «Calcio Casteddu», τοπική ιστοσελίδα της Σαρδηνίας, οι δυο ομάδες εξετάζουν την περίπτωση του 27χρονου αριστερού μπακ, εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Κάλιαρι.

Ο Έλληνας διεθνής αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα από το 2018, μετρώντας 73 συμμετοχές, 2 γκολ και 7 ασίστ μέχρι σήμερα. Όπως αναφέρει πάντως το εν λόγω δημοσίευμα, ο Λυκογιάννης επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Ο Λυκογιάννης έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Κάλιαρι, ωστόσο εάν υποβιβαστεί ο ιταλικός σύλλογος ίσως να είναι πιο εύκολο να αποχωρήσει από τη Σαρδηνία.

Ο 27χρονος μπακ είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε για μικρό διάστημα στην ομάδα ανδρών των «ερυθρόλευκων», ενώ πέρασε από Λεβαδειακό και Εργοτέλη ως δανεικός. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Στουρμ Γκρατς το καλοκαίρι του 2015, όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα τον Ιανουάριο του 2018 να τον αποκτήσει με ένα ποσό κοντά στο εκατομμύριο η Κάλιαρι!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*